Τί είναι το ΤHE BOX;

Το BOX είναι ένα ζωντανό παιχνίδι διαφυγής, όπου η ομάδα των τριών έως έξι παικτών, πρέπει να βρει και να ακολουθήσει τα στοιχεία, να λύσει γρίφους για να ξεφύγει από ένα κλειδωμένο δωμάτιο χρησιμοποιώντας μόνο την κοινή λογική και τη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε έξω από το «κουτί»! Βασιστείτε στο μυαλό και τη διαίσθησή σας! Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τους φίλους σας! Ανακαλύψτε το μυστικό που σας περιμένει! Μην ξεχνάτε: το μυαλό είναι το πιο ισχυρό όπλο!

Για ποιόν είναι το ζωντανό παιχνίδι διαφυγής;

Το ζωντανό παιχνίδι διαφυγής είναι διασκεδαστικό για όλους: τους φίλους, τους συναδέλφους, τις οικογένειες! Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική ψυχαγωγία, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ταινίες και παρόμοια, τότε το ζωντανό παιχνίδι διαφυγής θα σας ενθουσιάσει. Δοκιμάστε το!

Γιατί το THE BOX;

Είναι μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας, το μόνο παιχνίδι ζωντανής απόδρασης με εφέ!
Μιά ζωντανή και χρονομετρημένη πρόκληση για να ελέγξετε τον εαυτό σας και να μπορέσετε να περηφανευτείτε για την επιτυχία σας! Εμείς θα σας κλειδώσουμε σε ένα δωμάτιο, γεμάτο με στοιχεία και σπαζοκεφαλιές και εσείς θα συνεργαστείτε και θα καταφέρετε να αποδράσετε, νοιώθοντας υπέροχα!
Εσείς και οι φίλοι σας ή οι συναδέλφοι σας θα πρέπει να ενωθείτε και να φτιάξετε μια αποτελεσματική ομάδα για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα στοιχεία, τα αντικείμενα και τους κωδικούς για να φτάσετε το στόχο σας και να ξεφύγετε! Κάθε δωμάτιο είναι μια διαφορετική περιπέτεια με διαφορετικό θέμα!

6860

Προσπάθησαν να αποδράσουν !

1963

Κατάφεραν να αποδράσουν !

29087

Λυμένοι Γρίφοι !

71

Σπασμένες Κλειδαριές !

Πόσοι άνθρωποι μπορούν να παίξουν το παιχνίδι;

Σχεδιάσαμε τα παιχνίδια μας για 3-5 άτομα, αλλά 2 ή 6 άτομα μπορούν να παίξουν! Αλλά πρέπει να γνωρίζετε, η δυσκολία εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών. Αν η ομάδα κολλήσει, θα είμαστε πάντα εκεί, για να σας βοηθήσουμε!

Πόση ώρα θα διαρκέσει το παιχνίδι;

Θα περάσουν περίπου 60 λεπτά στο δωμάτιο (το ανώτερο), ωστόσο ,μια σύντομη ενημέρωση θα γίνει πριν από το παιχνίδι και θα θέλαμε αν, μετά την απόδρασή σας, μπορούσατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας, μαζί μας η με τους φίλους σας και βγάλετε μια όμορφη και θριαμβευτική φωτογραφία!

Υπάρχει όριο ηλικίας για την ομάδα;

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει όριο ηλικίας , παρόλα αυτά , βρήκαμε ότι η ιδανική ηλικιακή ομάδα είναι πάνω από 14. Θα είστε, φυσικά ευπρόσδεκτοι, να φέρετε μαζί μικρότερα παιδιά , αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε τουλάχιστον 1 μέλος της ομάδας να είναι ηλικίας άνω των 21, και σας συμβουλεύουμε το νεότερο μέλος να είναι τουλάχιστον 12 ετών. Στο Temple το κατώτερο όριο ηλικίας είναι 16.